bouwen naar uw wensBij ons bent u: Baas in eigen huis!!

Baas Aannemingsbedrijf is gestart als timmerbedrijf door Opa Jan Baas. Deze specialisatie is tot op de dag van vandaag blijven bestaan. In 1948 is het bedrijf voortgezet door vader Aimé Baas en in 1982 is zijn zoon Patrick Baas in het bedrijf gestart en heeft het vervolgens overgenomen in 1996. Het is dus een echt familiebedrijf.
In de loop van de jaren is de timmerplaats uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met gedegen kennis van zaken, goede materiaalbeheersing, oog voor kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De klant is bij ons niet gebonden aan vasten maten, types, indelingen of materiaalsoorten. Doordat we meedenken met de klant en open staan voor alle mogelijkheden leveren wij maatwerk.

Duurzaam bouwen vinden wij zeer belangrijk, wij kopen bijvoorbeeld alleen hout aan bij leveranciers gelabeld met het FSC keurmerk, dit betekent dat hout afkomstig is van goed beheerde bossen.  
We beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waar we alles zelf fabriceren zoals o.a. hardhouten kozijnen, ramen, deuren en allerlei timmerwerkzaamheden op maat.  

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen mail ons info@baasbv-sluis.nl

of bel ons

0031 (0)6-512 62 985