• icon NIEUWBOUW
  • icon BIJGEBOUWEN - AANBOUW
  • icon WINKELINRICHTING
  • icon VERBOUWING - RENOVATIE
Nieuwbouwwoning Sluis Het bouwen van een woning vergt veel expertise Van bouwtekening to het afgeven van de sleutels, wij verzorgen het volledig voor u. Meer weten? klik hier
image Bijgebouwen en Aanbouw Steeds meer zie je in tuinen bijgebouwen of aanbouwen. Lees meer
image Winkel Inrichting Wij verzorgen complete winkelbetimmeringen, meubels, op maat gemaakte kasten, etalagedecoratie en accessoires. Lees meer
Verbouwing en Renovatie Totale Renovatie van woonboerderij Wij verzorgen uw totale verbouwing van A tot Z Lees meer...
   
  Welkom op de website van Baas Aannemingsbedrijf Sluis B.V.
Uw partner voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Gespecialiseerd in alle timmerwerkzaamheden.
Ons bouwbedrijf heeft  ruim 50 jaar ervaring en het leveren van vakwerk en kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. De relatie tussen de opdrachtgever en ons bedrijf is een van overleg, betrokkenheid en wederzijds begrip voor de mogelijkheden, kortom wij denken mee met de klant en de klant blijft baas in eigen huis.

 

Baas Aannemingsbedrijf Sluis BV

Baas Aannemingsbedrijf Sluis, gevestigd aan Sint Annastraat 63 4524 JC Sluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens
zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
www.baasbv-sluis.nl Sint Annastraat 63 4524 JC Sluis 0651262985
P.J.W. Baas is de Functionaris Gegevensbescherming van Baas Aannemingsbedrijf Sluis Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Baas Aannemingsbedrijf Sluis verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder
vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming
persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Baas Aannemingsbedrijf Sluis verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten


Geautomatiseerde besluitvorming

Baas Aannemingsbedrijf Sluis neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor
personen.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Baas Aannemingsbedrijf Sluisbewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 
Delen van persoonsgegevens met derden

Baas Aannemingsbedrijf Sluis verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Go4design blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Baas Aannemingsbedrijf Sluis gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein
tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de
technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen.
Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je
het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf
en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een
computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op
gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er
zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto,
MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
Baas Aannemingsbedrijf Sluis zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Baas Aannemingsbedrijf Sluis wil je er tevens op wijzen
dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Baas Aannemingsbedrijf Sluis neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem
dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Het afhandelen van jouw betaling
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
Baas Aannemingsbedrijf Sluis bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Baas Aannemingsbedrijf Sluis verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst
met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te
zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Baas Aannemingsbedrijf Sluis blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

"Baas in eigen Huis......."

 

 
 

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen mail ons info@baasbv-sluis.nl

of bel ons

0031 (0)6-512 62 985